Costineştiul se pregăteşte de noi investiţii în infrastructură

0
714

farmec.ro
carturesti.ro%20
costinesti
Localitatea Costineşti se pregăteşte deja pentru sezonul estival de la anul. Pentru că investiţiile sunt de amploare, primăria doreşte să finalizeze din timp lucrările pentru a nu crea disconfort turiştilor, agenţilor economici şi localnicilor.

Astfel, în paralel cu modernizarea trotuarelor, aleilor pietonale şi iluminatului public, administraţia locală are în plan reabilitarea tramei stradale pe principala şosea din localitate, de la bifurcaţia cu Drumul Naţional până în capătul celălalt al staţiunii.

„În total sunt aproximativ 5 kilometri de drum pe care am vrea să îi reabilităm, începând de la intersecţia cu drumul naţional. Este vorba despre proiectul de Modernizare a Infrastructurii Rutiere Locale din comuna Costineşti, finanţarea făcându-se din fonduri europene. Astfel, am vrea să reasfaltăm principalele artere rutiere din localitate, de la fundaţie până la covorul asfaltic. Noi tot timpul am pus accent pe lucrările de infrastructură care, până la urmă, nu sunt nimic spectaculos, ci doar un semn de civilizaţie. A avea drumul asfaltat, un trotuar luminat, reţea de alimentare cu apă şi canalizare nu sunt decât condiţii de normalitate, mai ales într-o localitate de statutul Costineştiului, care este vizitată în fiecare an de sute de mii de turişti”, ne-a declarat primarul Traian Cristea.

Continuarea, în cugetliber.ro, vineri, 27 nov.2015.






piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply