REPLICA: Un minor din Constanţa A DISPĂRUT! A trimis mesaj părinţilor că a fost RĂPIT!

0
1029

farmec.ro
carturesti.ro%20

robert

REPLICA: Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorului Robert Ionuţ Popa, în vârstă de 13 ani, din municipiul Constanţa.

Aceasta, la data de 25.11.2015, ora 19.00 a plecat în mod voluntar de la domiciliu, spunându-i mamei sale că merge la magazinul situat la parterul imobilului în care locuiesc şi până în prezent nu a mai revenit.
SEMNALMENTE
Înălţime 1.40 m, greutate 40 kg, constituţie astenică, păr blond tuns scurt, ten deschis, ochi albaştri. Prezintă o cicatrice deasupra nasului, în partea dreaptă, de aproximativ 1 cm.
ÎMBRĂCĂMINTE
La data plecării de la domiciliu minorul purta tricou alb, pantalon bleumarin, pantofi sport albaştri.
Ca urmare a sesizării, oamenii legii au demarat operativ căutările și activitățile specifice, efectuând verificări la fața locului și în rândul colegilor săi, la această oră, acestea fiind continuate cu spijinul jandarmilor constănțeni.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze poliţiştii SIC sau Dispeceratul I.P.J. Constanta, la telefon 0241.611.364, interior 20.005.
UPDATE:
Potrivit unor cunoştinţe ale familiei, copilul ar fi trimis un SMS prin care îşi anunţa părinţii că se află într-un sac!
Aceleaşi surse ne-au precizat că minorul ar fi avut probleme cu un coleg mai mare de la liceu, şi că respectivul i-ar fi trimis mesaje prin care îl şantaja să îi dea bani.
UPDATE 2
De asemenea, există şi o altă ipoteză şi anume că minorul şi-ar fi înscenat totul. Potrivit unor surse, se pare că acesta a furat bani din casă, motiv pentru care ar fi fost certat de părinţi. Ulterior, mama minorului a mers şi la şcoală, acolo unde a observat că Robert are probleme cu absenţele şi cu notele, fiind, din nou, certat. Prin urmare, este luată în calcul şi varianta că el şi-a înscenat totul, mai ales că a trimis două mesaje consecutiv: “M-a răpit, sună la Poliţi”, după care a venit şi mesajul cu corectura: “Poliţie*”.
Vom reveni.

Joi, 26.11.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply