La Şcoala din 23 August, activităţi specifice într-un proiect de peste 100.000 euro

0
777
scoala23august-proiect
CUGET LIBER: Beneficiară a unui proiect ERASMUS+, Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” din comuna 23 August a desfăşurat o activitate importantă în cadrul proiectului pe tema „Se deplacer au quotidien en Europe, realites et perspectives”, care se referă la efectuarea de trasee cu bicicleta.

Grupul elevilor voluntari a efectuat prima ieşire pe biciclete pe ruta 23 August-Moşneni şi retur, avându-i ca parteneri pe părinţii copiilor implicaţi, Serviciul Poliţiei Comunitare şi Poliţia Comunei 23 August.

Plimbarea a fost urmată de o mică şedinţă privind punctele tari şi punctele slabe ale acestei activităţi.

Implicarea copiilor a fost răsplătită de primarul comunei, Mugur Viorel Mitrana, cu câte o sticlă de apă sau suc la revenirea de pe traseu.

Responsabilii activităţii au fost: Magdalena Iacob, Nurla Erol, Anioara Angheluţă şi Gabriela Erceanu.

După cum am fost informaţi, proiectul se va derula pe o perioadă de doi ani, până în septembrie 2017, şi are valoarea totală de 132.000 euro. Echipa României este reprezentată de: prof. Alexandra Necula (coordonator), prof. Magdalena Iacob (director), prof. Valentina David (responsabil comunicare e-Twinspace şi instructor legislaţie rutieră, transport cu bicicleta), prof. Alina Orzaru (responsabil traducere text în limba engleză), prof. Stelian Floroiu (responsabil pregătire sportivă). Şcolile partenere sunt College d’Isle din Vienne (Franţa) şi Gesamtschule Hüllhorst din localitatea Hullhorst (Germania). 

sursa: cugetliber.ro, 26.11.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply