Patronul unui fast food din Mangalia, arestat: a ÎNJUNGHIAT un angajat

0
1287
politia
REPLICA: Patronul “La Creţu Fresh Fast Food” SRL din Mangalia, Marian Hriscu, a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta s-a certat cu un angajat, acuzându-l că a furat nişte bani, după care l-a înjunghiat în braţ, dar şi în zona gâtului. În plus, partea vătămată susţine că şeful său nu este “întreg la cap”, întrucât mereu aduce în discuţii aspecte despre un aşa-zis tărâm al morţilor.
Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, imediat după terminarea programului de lucru. Robert Valentin Alba a rămas la fast food pentru a face curăţenie, moment în care ar fi apărut patronul, respectiv Marian Hriscu. Se pare că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, începând să-i reproşeze angajatului că are lipsă în gestiune. Acesta a încercat să-i explice că lucrurile nu stau deloc aşa, însă Hriscu şi-a ieşit din fire, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe Robert V. în braţul stâng, secţionându-i o venă. Ulterior a încercat să-i introducă cuţitul şi în gât, dar tânărul s-a ferit, alegându-se cu o plagă superficială.

Mai mult, în replicaonline.ro, Luni, 23.11.2015.

UPDATE – ziuaconstanta.ro:

Ca urmare a activităţilor Poliţiei Municipiului Mangalia şi a SIC, privind agresarea lui Alba Robert Valentin, ieri, inculpatul Hriscu Marian a fost prezentat Tribunalului Constanţa.
În urma audierii a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.
Autorul a fost depus în CRAP Constanţa.

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply