piese-auto-mangalia.ro
Acasă STIRI Revista presei

Horia Tecău este campionul Turneului Campionilor!

0
743

horia-tecau-este-campionul-turneului-campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat Turneul Campionilor, 6-4, 6-3 în finala cu Florin Mergea și Rohan Bopanna.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au câștigat Turneul Campionilor, 6-4, 6-3 în finala cu Florin Mergea și Rohan Bopanna, în prima întâlnire dintre doi români într-o astfel de finală. 

Horia și Jean Julien completează astfel un an fantastic, în care s-au impus drept echipa de dublu numărul 1 a momentului. În dreptul lor se regăsesc titlurile de la Wimbledon și Turneul Campionilor, ambele obținute în Londra, plus urcarea pe primul loc a ierarhiei pe echipe din ATP, performanță obținută ieri. 

În dreptul lui Florin Mergea rămâne, de asemenea, un sezon excelent, mai ales prin prisma faptului că parteneriatul său cu Rohan Bopanna a început abia în aprilie. 

“Horia, ne cunoaștem de la 6 ani, cine ar fi zis că vom juca un astfel de meci”, a spus Florin, care i-a mulțumit, apoi, soției sale Daiana pentru sprijinul și pentru contribuția ei în revenirea sa în elita mondială. “N-aș fi putut face toate astea fără tine. Tu ești centrul universului meu”.

“E grozav să câștigăm un astfel de turneu, n-am încetat niciodată să credem. Felicitări lui Florin, avem atâtea amintiri și meciuri frumoase împreună. Să țineți de această echipă!”, a spus și Horia, completând patru discursuri foarte frumoase.

Sursa: http://www.treizecizero.ro/news/horia-tecau-este-campionul-turneului-campionilor-un-an-grozav-atp-finals-locul-1-wimbledon

22.11.2015.

 


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply