De la IPJ Constanta: Contrabandă cu țigări și infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

0
725

farmec.ro
carturesti.ro%20

contrabanda_tigari

Cercetat pentru contrabandă de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice

La data de 21.11.2015, ora 06.15, poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au oprit în trafic un autoturism în care se aflau R. R., de 43 ani şi S.-I. S., de 64 ani, ambii din localitate, iar în interiorul autoturismului a fost identificată cantitatea de 140 pachete ţigări, fără timbru fiscal românesc.
În urma cercetărilor s-a stabilit că întreaga cantitate de ţigări îi aparţine lui S.-I. S., care le-a achiziţionat în scopul revânzării.
Acestuia, poliţiştii i-au întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Acţiune a poliţiştilor constănţeni pentru combaterea infracţiunilor la regimul circulaţiei rutiere

În noaptea de 20/21 noiembrie a.c., în intervalul orar 22.00-06.00, poliţiştii constănţeni au acţionat cu efective mărite, pe raza municipiilor Constanţa şi Mangalia, în staţiunea Mamaia şi pe raza localităţilor Năvodari, Ovidiu, Techirghiol, Mihail Kogălniceanu, Cumpăna, Valu lui Traian și Agigea pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă şi a furturilor.
Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 8 infracţiuni, 4 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, două pentru conducerea unor autovehicule, având suspendat acest drept şi două pentru conducerea unor autovehicule fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, întocmind dosare penale.
De asemenea, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.285 lei.

Exemple

La data de 21 noiembrie a.c., ora 02.00, poliţiştii l-au depistat pe D.N., de 54 de ani, din Medgidia care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Agigea, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi având reţinut permisul de conducere, fără drept de circulaţie.
Totodată, a fost depistat şi M.I.M., de 27 ani, din  comuna Bărăganu, care a condus un moped, neînregistrat,  pe DN38, în localitatea Agigea, fără a deţine permis de conducere.
La aceeaşi dată, ora 02.35 a fost depistat D.M., de 32 de ani, din Constanţa, care a condus un autoturism pe strada Portiţei, din municipiul Constanţa aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Pe raza municipiului Constanţa au mai fost depistaţi R.C.C.N. care a condus un autoturism pe Aleea Pelicanului, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, cât şi S. M., care a condus un autoturism pe bulevardul Mircea cel Bătrân, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
Pe DN3, pe raza localităţii Valu lui Traian, poliţiştii l-au depistat pe D.F. care a condus un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule
Pe raza localităţii Murfatlar a fost depistat M.C., de 44 ani, care a condus un autoturism pe strada General Vasile Milea, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Duminică, 22.11.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply