Avion direct, de la Timișoara la mare! Când ar putea porni cursele aeriene spre Constanta?

0
710
avion-mare
TIMISOARA. Un vechi proverb spune sa iti faci iarna car si vara sanie. Asa se intampla si la nivelul Consiliului Judetean Timis, unde, inca de pe acum se fac demersurile necesare pentru ca in vara anului viitor sa ne putem duce pe litoralul Marii Negre cu o cursa aeriana a companiei Tarom.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra a declarat pentru opiniatimisoarei.ro ca, impreuna cu colegii sai de la Consiliul Judetean Bihor si Consiliul Judetean Constanta, va avea o intalnire cu reprezentantii companiei aeriene.
Impreuna cu cei de la Consiliul Judetean Constanta si Consiliul Judetean Bihor am facut demersurile pentru a avea o intalnire cu Taromul, pentru ca in urma discutiilor avute cu cele doua consilii cred ca este de bun augur rezolvarea unor curse interne intre Timisoara si Constanta si in mod special in perioada estivala pentru ca stim foarte bine, avem foarte multi practicanti ai turismului de litoral la Constanta. In felul acesta, cred ca am putea veni in sprijinul cetatenilor, sa rezolvam aceasta situatie, sa facem aceasta deplasare de aproximativ 800 de kilometri cu avionul si nu cu masinile personale”, a declarat Calin Dobra.
Vicepresedintele CJ Timis a mai spus ca se vor face toate demersurile ca aceasta problama sa fie rezolvata pana in vara anului viitor.

Mai mult, AICI. 09.11.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply