Consultări la Cotroceni: 20 de reprezentanți ai societății civile au discutat cu președintele (GALERIE FOTO)

0
683

AGERPRES: Un guvern curat, “demnitate, adevăr și conștiință”, consens politic pe temele enunțate de cei care au protestat în stradă în ultimele zile – au fost printre cerințele pe care le-au transmis reprezentanții societății civile președintelui Klaus Iohannis în cadrul întâlnirii avute vineri la Palatul Cotroceni.

consultărilacotroceni

*** Nicușor Dan (Asociația Salvați Bucureștiul) a afirmat, la finalul întâlnirii, că i-a transmis șefului statului un singur lucru și anume că numirea unui premier nu trebuie făcută în grabă, ci în baza unui acord politic.
“Nu trebuie să ne grăbim să numim un premier. Trebuie să avem un acord politic pe niște teme, teme la care oamenii din Piață să poată participa. În două — trei săptămâni, am sugerat președintelui ca în loc ca revendicările lor să fie centralizate pe diferite forumuri să fie centralizate chiar de instituția prezidențială și să stea la baza acestui acord politic pe care președintele, ca reprezentant al societății, să îl aibă cu partidele politice”, a declarat Nicușor Dan.
*** Mihai Dragoș (Consiliul Tineretului din România) a subliniat că este nevoie ca, înainte de discuțiile despre politică și administrație, președintele să nu uite că sunt “probleme nerezolvate referitoare la riscurile ca o tragedie precum cea produsă în Colectiv să se repete”.

Continuarea, pe AGERPRES.RO, 07.11.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply