„România este în stare de şoc!”, scrie presa internațională

0
840

farmec.ro
carturesti.ro%20
CNN-club-colectiv
Mai multe canale media din întreaga lume au relatat în această noapte despre tragedia petrecută în Clubul Colectiv din Bucureşti, unde cel puţin 27 de oameni au murit, iar alţi 170 au fost răniţi într-un incendiu izbucnit în timpul unui concert.
Materialele editoriale despre tragedia petrecută în centrul Bucureştiului sunt primele la rubricile de ştiri Google în limbile engleză, franceză, italiană şi germană.
Reuters, principala agenţie de știri din Marea Britanie, a declarat ce s-a întâmplat în noaptea trecută este unul dintre cele mai grave accidente produse în România în istoria recentă. Reuters citează un supravieţuitor, care spune că o bucată din tavan a luat foc, din cauza artificiilor.
Şi postul de televiziune CNN anunţă incendiul din clubul din Bucureşti. „Un incendiu produs într-un club din Bucureşti s-a soldat cu 27 de morţi, alte zeci de persoane fiind rănite”, a transmis CNN, care precizează că în local a avut loc un show cu efecte pirotehnice. CNN redă şi o parte din mesajul preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că este un moment trist pentru întreaga naţiune.
Şi publicaţia britanică The Guardian scrie despre teribilul incendiu din capitala României. The Guardian precizează că, în momentul exploziei, în club se aflau între 300 şi 400 de oameni. Ziariştii britanici precizează că toate cadrele medicale au fost chemate de acasă din cauza numărului mare de victime.

Continuarea, AICI. 31.10.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply