AUDIENȚE ONLINE – Astăzi, despre soarta stadionului și a sportului din Mangalia

4
1760

AUDIENȚE ONLINE:

stadionul-central-mangalia-foto-eugen-vladut-1

Bună ziua,
Deși vă urmăresc cu mare interes, deoarece îmi pasă de orașul în care locuiesc, nu am văzut niciun articol referitor la dispariția Stadionului Central Mangalia.
În lunile care urmează, în locul pe care acum se afla stadionul, o sa apară… surpriza! Încă nu este public (cel puțin nu se scapă nicio vorbă despre ce îi va lua locul…).

stadionul-central-mangalia-foto-eugen-vladut-2

stadionul-central-mangalia-foto-eugen-vladut-3

După ce au desființat echipa de fotbal (probabil că aceasta a fost o strategie), acum vor desființa și stadionul!
stadionul-central-mangalia-foto-eugen-vladut-5

stadionul-central-mangalia-foto-eugen-vladut-6

Ar fi multe de discutat pe tema sportului din Mangalia, dar mai am o curiozitate: în bugetul primăriei apare o sumă (mare) care este destinată sportului… Ce se întâmplă cu acești bani, sau dacă nu sunt cheltuibili, de ce apar în buget? Ca să dea bine? De ce nu pot fi folosiți pentru copiii din acest oraș, care încă mai practică un sport?

stadionul-central-mangalia-foto-eugen-vladut-7

Din informațiile mele, joi 08.10.2015 ora 17.00, la Casa de Cultura din Mangalia, la presiunea iubitorilor de sport, va avea loc o ședință la care se vor dezbate aceste teme.
Rugămintea mea este să mediatizați această ședință, din dorința de a fi cât mai multe persoane prezente, poate ne lămuresc autoritățile publice ce fac cu orașul nostru, cu sportul și ce se va întâmpla cu stadionul.
Sper să ne sprijiniți în acest demers!
O zi bună! (P.V., 03.10.2015).

Foto: E.V.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MangaliaNews.ro, 3 octombrie 2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


4 COMENTARII

  1. Uite ceva ce e bine de stiut, avand in vedere faptul ca avem bani pentru sport dar nu-i alocam… Avem stadion care probabil va deveni un supermagazin, am avut echipa de fotbal care va juca din cand in cand o miuta pe plaja… Dar organizam strangere de fonduri, cu Maruta prezentator care face reclama participantilor la zilele recoltei, pentru ca un un copil din Mangalia, boxer, vrea sa reprezinte atat tara cat si orasul de bastina la o competitie internationala…. Toate cluburile mai mult sau mai putin sportive din Mangalia nu sunt in stare sa sponsorizeze o astfel de actiune… Toti cei cu pieptul zgariat de caramizi care se lauda ca fac si dreg, habar nu au de aceasta actiune….. Primaria are bani alocati acestui lucru dar nu se pot aloca…. Hai sa intindem mana si sa spunem toti in cor: “C’il vous plait, monsieur”… Va amintiti videoclipul realizat de francezi anul trecut? Va amintiti cum a-ti sarit toti inflamati? Ei bine, .. nu vi se pare ca spune adevarul?

  2. PRIMARII ,care au fost inainte au beneficiat de inchirierea chioscurilor dinBAZAR STADION si sau strans sume considerabile de la 41 de spatii ,chiria fiind 450 -500 ron suficienti de a administra stadionul ! DE CE DOMNII ANTRENORI NU SPUN SI LUCRU ACESTA ??? Vor banii de la primarie ,oare primaria pe care sa-i ajute mai intai ?

  3. Chiria de la bazar se folosea pantru intretinerea bazei(curent,apa,intretinerea gazonului) si salarii personal auxiliar(magazioner,femeie de serviciu,2 oameni pentru teren)nu pentru antrenorii.Si puteți verifica ca de 3 ani nu se mai încasează bani pentru stadion.As dori sa aveti informații corecte.Si chiar nu putem sprijini copii sa facă sport,in loc sa stea pe garduri si pe la colțurile blocurilor sau in fast-food.

  4. Si domnul RADU CRISTIAN. daca beneficia de acei banii care s-au strans din inchirierea spatilor din BAZAR STADION ,cu siguranta va ajuta ! PRIMARII CARE AU FOST INAINTE AU BENEFICIAT DE ACEI BANII STRANSI DIN INCHIRIEREA SPATIILOR DE LA BAZAR STADION SI-AU PERMIS FINANCIAR SA VA INTRETINA .

Leave a Reply