TELEGRAF: Primăria Mangalia, vizitată de DNA

0
759

primariamangaliavizitatadedna

Potrivit reprezentanților administrației din Mangalia, procurorii DNA doar au verificat anumite documente și au plecat.

O vorbă a americanilor spune că „de moarte și de Fisc nu te scapă nimeni”. Parafrazând această expresie, reprezentanții instituțiilor publice din România ar spune că „de moarte și de Direcția Națională Anticorupție (DNA) nu te scapă nimeni”.

Nu a fost ocolită de DNA nici Primăria Mangalia. Procurorii au vizitat instituția, joi, pentru a verifica o serie de documente care au legătură cu două evenimente organizate de administrație: Zilele Orașului (care au avut loc în perioada 6 – 8 septembrie) și Zilele Recoltei (care debutează în 2 octombrie). Deși se zvonește că există suspiciuni de corupție, nimeni nu a confirmat informația.

Totuși, directorul Direcției de Turism din cadrul Primăriei Mangalia, Dumitru Filip, a explicat că oamenii legii au vrut doar să verifice anumite documente legate de cele două evenimente și că nu au ridicat niciun act. „Nu a fost vizat niciun angajat din Primărie. Procurorii au verificat câteva acte, s-au lămurit și au plecat. Probabil că cineva ne poartă sâmbetele și a făcut diverse acuzații legate de evenimente”, a spus Filip.

Vineri, 2 oct.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply