REPLICA – Procurorii DNA au descins la Primăria Mangalia: au verificat documente din mandatul lui Cristian Radu

0
936

farmec.ro
carturesti.ro%20

primaria_mangalia-

Percheziţii de amploare în judeţele Constanţa, Călăraşi, Caraş – Severin şi în municipiul Bucureşti, joi, 1 octombrie! Procurorii DNA au descins la domiciliile mai multor persoane fizice care ar avea legătură cu Primăriile, la mijloc fiind vorba despre festivităţile populare organizate cu ocazia „Zilei Oraşului”. Se pare că faptele de corupţie s-ar fi infiltrat sub forma unor şpăgi „consistente”. La Mangalia au fost audiate două persoane, fiind verificate documente din cadrul Primăriei, de la Direcţia de Turism.

Început de lună cu „cântec”! Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au efectuat cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în cursul anului 2015. Astfel, în cursul zilei de 1 octombrie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au efectuat percheziţii domiciliare în 6 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Constanţa, Călăraşi şi Caraş – Severin, reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii au ajuns şi la Mangalia, unde au descins, conform surselor noastre, la domiciliul a două persoane, care au fost audiate la sediul Poliţiei. În plus, oamenii legii au vizitat şi Primăria Mangalia, condusă în prezent de primarul Cristian Radu, verificând documente din cadrul Direcţiei de Turism. Contactat telefonic, Dumitru Filip, directorul executiv al Direcţiei de Turism, ne-a declarat că nu este vizată de procurori nici o persoană din cadrul administraţiei locale şi că au fost verificate doar câteva documente cu privire la două evenimente ale Primăriei.

Continuarea, în replicaonline.ro. Vineri, 2 oct.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply