Suferința fotbalului constănțean

0
721

Marian_bocai

Editorial de Marian BOCAI.

Două calde, două reci în fotbalul constănţean la nivelul primelor trei ligi. Dacă FC Viitorul are un parcurs deosebit în Liga 1, înregistrând prima înfrângere abia în etapa a noua (eşecul venind însă la limită, cu Steaua, după patru victorii la rând), iar FC Viitorul II continuă să obţină rezultate, pentru FC Farul Constanţa startul de sezon a adus nori şi îngrijorare.

Iar pentru ACS Callatis 2012 Mangalia lucrurile au căpătat dimensiunea unei drame, echipa aflându-se la un meci distanţă de excluderea din campionat.

Judeţul Constanţa este foarte aproape să piardă încă o echipă. După ce divizionara secundă Săgeata Năvodari a ieşit din scenă, la finele anului trecut, acum se îndreaptă cu capul plecat spre aceeaşi destinaţie echipa de Liga a III-a, ACS Callatis 2012 Mangalia.

Lipsită de sprijin financiar, formaţia, care nici măcar nu s-a reunit în această vară, nu s-a prezentat, oarecum previzibil, în prima etapă, la meciul din deplasare cu Petrolistul Boldeşti, iar încă o neprezentare îi va aduce excluderea din campionat. Final trist pentru un club cu istorie, binecunoscut în România. De-a lungul anilor, Callatis a lansat numeroşi jucători, iar la Mangalia au evoluat şi au antrenat nume cunoscute. Păcat de fotbalul din Mangalia, păcat de efortul şi de sacrificiile familiale ale jucătorilor, care anul trecut au reuşit salvarea echipei de la retrogradare, în ciuda restanţelor financiare însemnate pe care le are clubul la ei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți articolul integral AICI. 1 sept.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply