Cât costă un sejur pe litoral, începând de astăzi?

0
948

litoralul_pentru_toti

TELEGRAFONLINE.RO: Vacanțe ieftine prin programul ”Litoralul pentru toți”.

Vești bune pentru cei care nu au ajuns la mare în plin sezon. De astăzi, prețurile vor scădea cu 30 de procente la pachetele turistice, odată cu începerea programului ”Litoralul pentru toți”. Iar, pentru că vremea e de partea celor care vor veni la mare chiar și în septembrie, organizatorii estimează un număr mai mare de turiști în acest an, față de edițiile anterioare ale programului.

“Până acum s-au înscris în program 42 de hoteluri din stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție aproximativ 4.500 de locuri. Aceste locuri vor fi vândute în peste 68 de agenții din toată țara”, a precizat, pentru ”Telegraf”, prim-vicepreședintele executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Dragoș Răducan.

În Mamaia, Constanța sau Eforie, o persoană va plăti pentru un sejur de 6 nopți prețuri cuprinse între 205 lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, și 605 lei la un hotel de 5 stele, cu mic dejun. Turiștii beneficiază de varianta all-inclusive, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă.

Tarifele maximale pentru sejururi all-inclusive de cinci nopți/persoană ajung până la 765 lei/persoană pentru un hotel de 3 stele, în timp ce, pentru un hotel de 5 stele, prețul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei/persoană.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale (sejur de șase nopți/persoană) ajung până la 159 lei/persoană la un hotel de o stea, fără mic dejun. La un hotel de 5 stele, prețul unui sejur este de 469 lei/persoană, cu mic dejun.

”Litoralul pentru toți” se desfășoară din 31 august și până pe 11 octombrie.

Cristina CLEȘIU, telegrafonline.ro, 31.08.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply