Și câinii au locuri de joacă, în Slatina

0
2562

loc-de-joaca-pentru-caini

Primaria Slatina a amenajat doua spatii speciale pentru proprietarii de caini, care isi pot lasa patrupedele aici sa se joace si sa alerge linistite. Edilii orasului au luat decizia de a construi aceste locuri pentru caini, pentru a nu mai avea plangeri din partea cetatenilor nemultumiti ca parcurile sunt pline de animale de companie.

Cu toate acestea, proprietarii de caini nu se ingramadesc sa isi duca animalele in noile spatii de joaca, mai cu seama din cauza faptului ca le confunda cu spatiile de joaca pentru copii. Singurul lucru care explica utilitatea acestora este panoul din fata intrarii, pe care multi nici nu-l observa.

slatina-loc-de-joaca-pentru-caini2

In schimb, copiii au indragit imediat spatiile nou create chiar daca, in mod oficial, nu le sunt destinate.

Amenajarea locurilor de joaca pentru caini a fost realizata de firma Rupiah, concesionarul spatiilor verzi din oras, care s-a inspirat de la alte astfel de spatii pentru caini din tara. Pe langa “obiectele” de joaca pentru caini din incinta spatiului, proprietarii pot si sunt invitati sa foloseasca manusile biodegradabile amplasate in cutii speciale pentru a curata dejectiile animalelor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

slatina-loc-de-joaca-pentru-caini1

Prin aceste actiuni, autoritatile intentioneaza sa ii determine pe proprietarii de caini din municipiu sa nu-si mai plimbe animalele prin parcuri, ci sa foloseasca doar spatiile special create pentru ele.

http://www.animale.ro/articole/in-lucru-si-cainii-au-locuri-de-joaca-in-slatina


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply