Căţeii din Mangalia vor și ei un loc de joacă

0
800

farmec.ro
carturesti.ro%20

cateii-din-mangalia

Editia de Sud: Un miting inedit a avut loc, sâmbătă seara, la Mangalia. Sătui să fie arătaţi cu degetul, blamaţi şi, uneori, chiar agresaţi, proprietarii căţeilor din localitate, reuniţi în Grupul „Colţ Alb“, au decis să solicite primăriei din localitate o mică porţiune de teren, unde să le fie amenajat un loc de joacă pentru patrupedele iubite.

Pentru a sensibiliza opinia publică, căţeii, purtând vestuţe cu inscripţia „Vrem un loc de joacă“, au parcurs întreg oraşul, de la Saturn şi până în Portul Turistic. Potrivit liderului grupului, Leila Memet, înfiinţarea unui spaţiu exclusiv pentru patrupedele cu stăpân este benefică atât pentru căţei cât şi pentru stăpânii lor, care ar scăpa de reproşurile părinţilor care văd în animale o ameninţare pentru cei mici.

„Am fost alungaţi şi de pe plajă şi de pe stadion, deşi, fără excepţie, noi adunăm „resturile“ câinilor în pungă, ba, mai mult, mai adunăm şi gunoiul aruncat de oameni, pentru că nu putem lăsa animalele să se joace printre acestea. Este de bun simţ elementar să aduni resturile câinelui şi spun asta pentru stăpânii care nu fac acest lucru“, afirmă Leila Memet.

Mai mult, în editiadesud.ro, 30.08.2015.

(Foto: editiadesud.ro).


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply