Sute de catedre aşteaptă să fie ocupate, la Constanţa. Deficit de educatori şi învăţători

0
710

sutedecatedre

Zilele acestea, se fac pregătiri intense pentru începerea anului şcolar 2015-2016, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizând ultimele etape pentru ocuparea posturilor didactice sau catedrelor vacante.

Vineri, în unităţile de învăţământ constănţene au fost avizate, în cadrul consiliilor de administraţie, cererile de angajare în regim de plată cu ora a profesorilor titulari, asociaţi sau pensionari.

După cum a declarat prof. Alina Codreanu, inspector general adjunct, s-au înregistrat 133 de solicitări la nivelul ISJ Constanţa, cele care nu şi-au găsit soluţionarea la etapa de vineri urmând să intre în şedinţa publică din 31 august.

Vineri, înaintea actualizării ce urmează a fi făcută duminică, 30 august, mai erau disponibile peste 1.100 de posturi didactice sau catedre, cele mai multe libere fiind cele de educator şi învăţător.

Luni, 31 august, la Liceul Teoretic „Ovidius” Constanţa, urmează să aibă loc şedinţa publică de repartizare pentru ocuparea posturilor didactice sau catedrelor vacante şi rezervate din învăţământul preuniversitar, la care pot participa anumite categorii de cadre didactice.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, AICI. 29.08.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply