CONSTANȚA. A furat mașina pe care trebuia să o spele, a fugit cu ea și a distrus-o într-un accident! VIDEO

0
980
ATENȚIE, CUI ÎNCREDINȚAȚI CHEILE AUTOTURISMULUI!

constanta-a-furat-masina-pe-care-trebuia-sa-o-spele

Întâmplare incredibilă la o spălătorie auto din Constanţa. O şoferiţă a rămas fără maşină, după ce individul care trebuia să o cureţe, a furat-o. Ca şi cum nu ar fi fost destul, bărbatul i-a distrus autoturismul, pentru că s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp, în localitatea Culmea. Patronii spălătoriei nu se consideră vinovaţi şi spun că făptaşul nu era angajatul lor.

Tânăra de 24 de ani a mers la spălătoria de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța în jurul orei 17. Povestește că i-a dat autoturismul cu tot cu chei unui bărbat și a stabilit ca acesta să o sune când va termina treaba. Individul a apelat-o de două ori să-i spună că mai durează, probabil ca să nu intre la bănuieli. O oră mai târziu, însă, Alina s-a dus să vadă ce se întâmplă.  Așa a aflat că a rămas fără mașină.

‘Am constatat că mașina nu este, am întrebat colegii de un Opel roșu. Ii auzeam că spun că s-a dus să îi ducă surorii sale 10 lei. Patronul spălătoriei tot încerca să se scuze, ba zicea că e angajat de pobă, ba că l-a lăsat de milă, ba că are acte, ba că nu are. Am sunat la Poliție și a ieșit cu o copie de pe buletinul acestuia’, spune păgubita.

Spălătoria, spune tânăra, are camere de supraveghere care au surprins momentul în care individul i-a furat autoturismul. Culmea, când l-a sunat, acesta i-a dat asigurări că îi va aduce mașina imediat. Dar nu a fost așa. Individul  ieșise deja din Constanța. În zona localități Crucea, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe ori, pe câmp.

Tânărul recidivist a reușit un record de infracțiuni: furt calificat, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

Fără să știe, Alina și-a  lăsat mașina pe mâna unui recidivist de 26 de ani, din Vaslui. Când l-au prins polițiștii, aceștia au descoperit că era băut.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, AICI. 03.08.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply