Wi-Fi gratuit. „Trenul SF”, mai ieftin decât CFR-ul!

0
777

farmec.ro
carturesti.ro%20

hyperion-trenulsf

Turiștii care vor să ajungă la mare au în această vară posibilitatea de a călători cu un nou mijloc de transport, care le face concurenţă atât trenurilor CFR, cât și companiilor de transport rutier.

Vorbim despre Hyperion, supranumit ”trenul SF”, care a pornit vineri, 31 iulie, spre litoral, pe ruta Craiova – București – Constanța.

Administrat de operatorul privat Softrans, trenul Hyperion pleacă în fiecare zi de la Craiova la ora 06.45, apoi de la Bucureşti – Nord la ora 10.15, urmând să sosească la Constanţa la ora 12.29.

De la Constanța, trenul pleacă la 16.15 și ajunge în Capitală la ora 18.33, de unde pleacă spre Craiova. Preţul biletului este de 70 de lei pe ruta Craiova – Constanţa şi de 40 de lei pe ruta Bucureşti – Constanţa, iar studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50% la bilete, pe baza cupoanelor.

Hyperion oferă mai multe facilități pentru pasageri, printre care și faptul că în vagoane e internet gratuit pentru pasageri. Trenul este prevăzut cu semnal Wi-Fi gratuit şi prize. Dacă doriți să rezervați un loc, o puteți face la adresa http://rezervari.softrans.ro/.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, AICI. 01.08.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply