De la minte la inimă, prin conștiinta iubirii, cu Gigi Ghinea

0
887

farmec.ro
carturesti.ro%20

gigi-ghinea-la-mangalia

A sosit timpul să revin in Mangalia, cu ocazia evenimentului „De la minte, la inimă, prin constiinta iubirii”, care va fi organizat de Librăria Bookstore & Tea, str. Vasile Pârvan, nr. 12, sâmbătă, 1 august,  începând cu ora 18,00.

Fiecare intalnire cu cititorii dă un sens propriei mele vieti, de aceea simt că sunt datoare să vă impartasesc cu iubire cateva dintre noile mele experiente pe care le traiesc in ultimii ani.

Evenimentul este gratuit, insa locurile sunt limitate de capacitatea salii si de aceea, daca vreti sa rezervati un loc, va rugăm să confirmati printr-un mesaj pe facebook sau la tel.: 0722 207 219.

De data aceasta, voi veni împreuna cu cel care a pus bazele conceptului AUMKI si care m-a initiat si pe mine in trei noi terapii complementare: EFT, Terapia Craniosacrala si Reiki. Nicolae, maestrul Usui Reiki, vă va fi un sfatuitor onest in cadrul unui viitor Seminar, unde veti invata o tehnica simpla si accesibila prin care va puteti elibera de frici si vindeca de fobii, de anxietate, de atacuri de panica, de dependențe sau de depresie. Seminarul va avea loc in saptamana imediat urmatoare evenimentului la care vom participa impreuna.

Va iubesc si va astept cu toata increderea sa redescoperim impreuna iubirea si compasiunea pentru tot ceea ce inseamna viata pe pamant.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Gigi Ghinea. 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply