Cinema City România deschide la Constanța cel de-al 19-lea multiplex (Galerie FOTO)

0
2323
Noua sală 4DX din City Park Mall devine cea mai tare atracție de pe litoral!

city_cinema_city_park_mall_constanta

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa,  a deschis azi oficial cel de-al  19-lea multiplex al companiei, în City Park Mall Constanța, în urma unei investiții totale de 6,5 milioane euro.

Cinema City 1

Acest cinematograf inovează piața locală inaugurând a doua sală 4DX din România, cea de-a treia sală 4DX  fiind planificată pentru deschidere în Timișoara, în următoarele luni. Cinematograful din City Park Mall Constanța este dotat cu cea mai modernă tehnologie, ridicându-se la standardele cinematografelor din marile capitale ale lumii.

4DX este considerat la scară largă cea mai mare inovație de până acum în materie de tehnologie cinematografică. Dezvoltată în Coreea de Sud de către Grupul CJ, lider pe piața asiatică de entertainment, această experiență uluitoare a fost îmbrățișată cu entuziasm de către marile studiouri de la Hollywood.

Cinema City 2

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tehnologia 4DX oferă o experiență cinematografică revoluționară care activează toate cele cinci simțuri. Noua sală 4DX beneficiază de scaune high-tech mobile și efecte speciale ce includ vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, apă, ploaie și mirosuri, disponibile atât pentru filmele 2D cât și pentru filmele 3D. Aceste efecte sunt perfect sincronizate cu acțiunea de pe ecran, dând naștere unei experiențe cinematografe memorabile.

Deschis ca urmare a succesului înregistrat de sala 4DX din Mega Mall București, noul multiplex din Constanța marchează totodată strategia de extindere agresivă a Cinema City în întreaga țară. Cinematograful din Constanța dispune de 10 săli, complet digitalizate, una dintre ele fiind sala 4DX, cu 144 de locuri, dintr-un total de 1.687. 

Cinema City 3

Prin lansarea multiplexului din City Park Mall Constanța, ce include a doua sală 4DX din România, Cinema City își subliniază poziția de lider de piață ca număr de cinematografe, număr de bilete vândute și inovații în tehnologie.

În următoarea perioadă, compania va mai deschide multiplexuri în Deva, Turnu-Severin, Suceava și Timișoara.

Zilele acestea, în sala 4DX rulează filmul ”Misiune imposibilă. Națiunea secretă”. Cinematograful va fi deschis pentru public începând cu 31 iulie.

Prețurile biletelor pentru filmele 2D proiectate în sala 4DX sunt 29 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 și 31 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 30,5 lei, iar după această oră este de 32,5 lei.

Cinema City 4 Cinema City 5

Prețurile biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 31 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, și 33 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 35 lei, iar după această oră prețul este 37 lei. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Cinema City 6

Prețurile reduse pentru copii, studenți și pensionari, valabile numai în timpul săptămânii, sunt: 27 lei pentru filmele 2D și 30 lei pentru filmele 3D, înainte de ora 17.00 După ora 17.00, prețurile sunt: 27 lei pentru filmele 2D și 32 lei pentru filmele 3D.

Cinema City 7

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Blockbusterul ce urmează a fi difuzat în sala 4DX din City Park Mall Constanța este: “Agentul de la U.N.C.L.E.”

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanț de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 13 orașe din țară: București, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Iași, Ploiești, Pitești, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Timișoara. În total, Cinema City operează 19 multiplexuri, cu 178 de săli și 34.136 de locuri.

Cinema City 8

Cineworld Group este prezent în  9 țări, deținând  210 multiplexuri cu 1.943 săli, dintre care 24 IMAX și 11 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, și intrând în România în 2007.

Cinema City 9


Mangalianews.ro, 30 iulie 2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply