Expoziție de caricaturi și umor de calitate la Aqua Magic, în Mamaia!

0
2030

expozitie-de-caricaturi-si-umor-de-calitate-la-aqua-magic

Umorul de calitate se asortează perfect cu vacanţa. De acest lucru sunt convinşi 4 caricaturişti români, protagoniştii unei expoziţii pline de haz a cărui vernisaj a avut loc vineri, 24 iulie. Şi nu într-o galerie de artă, ci pe simezele de la Parcul Acvatic din staţiunea Mamaia. Turiştii sunt încântaţi că distracţia în apă şi bronzul se pot combina oricând cu o caricatură reuşită.

O porție de râs poate fi servită oriunde, dar mai cu seamă într-un parc acvatic din stațiunea Mamaia, acolo unde cuvântul cheie este relaxarea.

Tocmai de aceea, caricaturistul constănțean Leonte Năstase și prietenii săi, împreună cu reprezentanții Asociației  Wild Art au organizat expoziția plină de haz: “Desene de Pahar și Zâmbete la Pahar”. Paharul poate fi plin cu vorbe, glume și optimism.

Și nu este pentru prima oară când umorul ajunge pe simezele unui spațiu neconvențional. Anul trecut, caricaturiștii și-au expus lucrările în piscina celui mai mare parc acvatic de pe litoral.

La eveniment a participat și caricaturistul Costel Pătrășcan, considerat unul dintre cei mai buni graficieni ai momentului. Acesta a strâns până în prezent nu mai puțin de 40 de premii internaționale. Mesajul lui pentru turiști este simplu: să râdă din toată inima.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Expoziția de caricatura va fi deschisă turiștilor pe toată perioada sezonului estival.

Mai mult, AICI. 26.07.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply