Centre de Informare Turistică finantate de UE, la Mangalia

0
719

centruldeinformareturisticaPrimăria Municipiului Mangalia organizează marţi, 21 iulie, începând cu orele 11.00, la Clubul Nautic Callatis, evenimentele de lansare a proiectelor cu finanţare europeană privind construcţia unor Centre de Informare Turistică în staţiunile Saturn, Jupiter şi Neptun-Olimp.

Proiectele sunt realizate în cadrul POR 2007-2013, Axa Prioritară 5: “Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”.

Valoarea totală a celor trei proiecte este de aproximativ 330.000 de euro, data finalizării lucrărilor fiind 31 decembrie, anul curent.

Obiectivul proiectului vizează creşterea gradului de informare a turiştilor, prin crearea unei reţele informatice, care va cuprinde o bază de date cu toate obiectivele turistice din zonă. De asemenea, se vor putea efectua schimburi de date cu tour-operatorii, cu scopul unei cât mai bune informări a turiştilor, despre staţiunile din sudul litoralului.

Beneficiarul proiectului este UAT Municipiul Mangalia. Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar Organismul Intermediar este Direcţia Gestionare Fonduri Comunitare pentru Turism, din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Turism.

20 iulie 2015. A transmis Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply