Turişti sosiţi la tratament balnear, în Saturn, acuză hotelul care îi cazează că îi ţine flămânzi!

0
693

hotel_balada_saturn

An de an, mii de turiști ajung pe litoralul românesc, în special în stațiunile din sudul litoralului, pentru tratament balnear. Cei mai mulți dintre aceștia sunt pensionari și ajung în stațiunile balneare prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Instituția oferă, în baza unui dosar, un singur bilet de tratament balnear în cursul unui an calendaristic. Astfel, cei care ajung aici prin acest program au trei mese gratuite pe zi, oferite de unitățile de cazare care au încheiat contract de prestări servicii cu Casa Județeană de Pensii. Însă, suma alocată pentru masa pacienților este mică, spun pacienții, și reclamă la unitățile de cazare cantitatea și calitatea mâncării.

Așa s-a întâmplat și joi când, un grup de pensionari, ce s-a cazat la hotel Balada din Saturn, a sunat la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, nemulțumit de cantitatea și calitatea mâncării. Organele de control nu au constat deficiete majore, doar câteva aspecte legate de veselă.

„Au fost cazate în hotel Balada 120 persoane, venite la tratament balnear prin Casa Națională de Pensii și Asigurări de Sănătate. Conform contractului pe care îl are unitatea cu Casa, este alocată suma de 37 lei pentru fiecare om, trei mese pe zi. Joi, a fost o sesizare telefonică cum că mâncarea n-are gust, că este puțină cantitativ, slabă calitativ…

Continuarea, în replicaonline.ro, 29.05.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply