CL Mangalia a votat programul evenimentelor din sezonul estival 2015

0
684

sedinta-CL-Mangalia

Consiliul Local Mangalia a votat, joi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, proiectul de hotărâre privind programul evenimentelor cultural artistice şi sportive ce se vor desfăşura în staţiunile din sudul litoralului, pe parcursul sezonului estival 2015.

Printre acestea se numără Liberty Parade, Europa FM Live, Zilele Oraşului, Ziua Marinei şi Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, No Stress Triathlon, precum şi multe alte evenimente cultural artistice şi sportive. Conform deciziei aleşilor locali, implicarea municipalităţii în organizarea unora dintre aceste evenimente se va face prin folosirea fondurilor obţinute din taxa de promovare încasată de la agenţii economici.

Un alt proiect aprobat de CL se referă la scutirea de la plata majorărilor de întârziere şi penalităţilor la plata taxelor şi impozitelor de către persoanele fizice de pe raza Municipiului Mangalia. Conform documentului, în perioada 1 iunie – 15 octombrie a acestui an, cel puţin 9.500 de cetăţeni ai oraşului vor beneficia de scutiri în valoare totală de aproximativ 2,4 milioane de lei. Pentru a putea beneficia de aceste scutiri, cetăţenii oraşului trebuie să depună o cerere la primărie către Serviciul Impozite şi Taxe, până pe data de 15 octombrie 2015.

Printre beneficiari se numără şi chiriaşii blocurilor ANL, respectiv D01, D02 şi D03, precum şi cei din clădirile care aparţin Serviciului Social, de pe strada M.I. Dobrogeanu. Potrivit proiectului, vor fi aplicate scutiri pentru penalităţile şi majorările aferente obligaţiilor achitate până la data de 30 septembrie anul acesta, conform Codului Fiscal.

29.05.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply