“DĂRUIEȘTE ZÂMBETE” de 1 Iunie ! United for a DAY of SMILES – International Children’s DAY

0
826

farmec.ro
carturesti.ro%20

Daruieste Zambete

Muzică, jocuri și un cooking show dulce cu Chef Michael Pascale, pentru copiii centrelor de plasament

De Ziua Copilului, “DĂRUIEȘTE ZÂMBETE”!

300 de copii și tineri ai centrelor de plasament, ai unor fundații și organizații non-profit din județul Constanța, primesc în dar și în acest an o petrecere surpriză, oferită de Asociaţia United Hands România și Complex Hotelier Dunărea din Eforie Nord, cu sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Pentru prima oară în acest an, evenimentul este organizat în parteneriat cu Filiala de Cruce Roșie Constanța și Subfiliala de Cruce Roșie Năvodari.

Nu lipsesc nici prietenii deja obișnuiți ai copiilor, militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu.

300 de copii aparţinând centrelor de plasament “Micul Rotterdam”, “A.Z.N.C.S.”, “ORIZONT”, “CSC CRISTINA”, “CPCRU”, “OVIDIU”, “ANTONIO”, “DELFINUL”, “FAIR PLAY”, “GIOVANNI BOSCO”, “U.D.T.T.M.R”, “CASA GIULIA”, “PROJECT ROMANIAN RESCUE”, “NIGHTINGALES CHILDREN’S PROJECT” vor petrece sâmbătă, 30 mai, începând cu ora 09.00, pe plaja din Eforie Nord o zi plină de zâmbete și surprize, alături de voluntari.

De la ora 12.30, jocurile și distracția se vor muta de pe plajă, la Complex Hotelier Dunărea din Eforie Nord, unde Chef Michael Pascale îi va întâmpina pe cei mici cu un cooking show special în care curiozitatea, îndemânarea și spiritul de observație vor fi puse la încercare și îi vor transforma pe copii în mici ajutoare ale unui CHEF. De ziua lor, copiii vor fi conduși într-un festival fermecat, în care gusturile și simțurile se vor împleti armonios, în forme de prăjituri dulci și colorate, gătite special pentru ei. Și pentru că Chef Michael Pascale vine tocmai de la Baia Mare, experienţa preparării prăjturilor în fața a 300 de copii va reprezenta o adevărată călătorie a aromelor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Invitatie Daruieste Zambete


MangaliaNews.ro, Vineri, 29.05.2015.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply