Părinții – parteneri, sau spectatori ai educației? Activitate la Grădinița 3 Mangalia (FOTO)

0
1196

gradinitap_pnr_3mangaliaClubul parintilor5

Miercuri, 20.05.2015, la Grădinița cu P.P. nr. 3 din Mangalia, reprezentată de director, d-na prof.  înv. preșcolar Ivașcu Gela, s-a desfășurat activitatea “Părinții – parteneri, sau spectatori ai educației ?”, ultima din cele opt derulate în perioada martie – mai 2015, în cadrul proiectului de consiliere parentală “Clubul părinților”, inițiat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța și implementat de profesor psiholog Băiașu Alina Gabriela, în colaborare cu cadrele didactice.

gradinitap_pnr_3mangaliaClubul parintilor1 gradinitap_pnr_3mangaliaClubul parintilor2

Cei 15 părinți, grupul țintă al proiectului educațional, au apreciat participarea la activitățile proiectului drept o experiență de învățare pozitivă care le-a facilitat informarea asupra particularităților vârstei preșcolare, identificarea metodelor de disciplinare pozitivă a copilului, exersarea abilităților de comunicare, dezbaterea modalităților eficiente de a gestiona situații de criză care pot apărea în viața unei familii, contientizarea nevoii de a stabili o relație de parteneriat cu educatorii pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Este de remarcat îmbunătățirea relației părinte – educator, datorată implicării active și participării la activități a cadrelor didactice din grădiniță.

gradinitap_pnr_3mangaliaClubul parintilor3gradinitap_pnr_3mangaliaClubul parintilor4 gradinitap_pnr_3mangaliaClubul parintilor6 gradinitap_pnr_3mangaliaClubul parintilor7 gradinitap_pnr_3mangaliaClubul parintilor8

 Părinții au primit diplome, recunoscându-li-se rolul de parteneri activi ai educației.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Director,                                                                                                          Consilier de imagine,

Prof. Gela Ivașcu                                                                                                Ungureanu Iuliana.


MangaliaNews.ro, Joi, 21 mai 2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply