Luptătorii constănţeni, imbatabili la Naţionalele Şcolare!

0
704

farmec.ro
carturesti.ro%20

luptatorii

Luptătorii constănţeni sunt greu de răpus. Indiferent de stil, indiferent de oraşul în care evoluează, sportivii de la malul mării sunt abonaţi la medalii. Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Etapa finală a Campionatelor Naţionale Şcolare la lupte greco-romane s-a desfăşurat, zilele trecute, la Slatina, unde sportivii de la LPS „Nicolae Rotaru” CSS Constanţa s-au numărat printre laureaţi.

Florin Gheorghe a cucerit titlul de campion la categoria 69 kg, Vlăduţ Popa (85 kg) şi Andrei Nicolaescu (100 kg) au câştigat medaliile de argint, iar Iulian Popa (54 kg) a fost recompensat cu medalia de bronz. Toţi cei patru luptători sunt pregătiţi la club de antrenorii Ioan Giuglea şi Valentin Dobrin.

Performanţe remarcabile s-au înregistrat şi la Campionatele Naţionale Şcolare de lupte libere, masculin şi feminin, găzduite de municipiul Sfântu Gheorghe.

Cristina Pintilie (52 kg) şi Sebastian Raicea (100 kg), ambii de la LPS Constanţa, şi-au respectat statutul de favoriţi şi au intrat în posesia medaliilor de aur, în timp ce colega lor de club Elena Sandu (46 kg) a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bucurie mare şi în sudul litoralului, şi asta pentru că CSS Mangalia şi-a îmbogăţit vitrina cu încă trei medalii. George Pârvu (42 kg) şi Ana Maria Pârvu (40 kg) au cucerit aurul, iar Ana Maria Bunduc (52 kg) – argintul.

De pregătirea sportivilor de la CSS Mangalia s-au ocupat antrenorii Marian Oancea şi Cornel Trucmel.

(…) Pentru luptătorii constănţeni, urmează un nou examen „de foc”: participarea la Campionatul Mondial de lupte pe plajă, care va avea loc, în perioada 11-15 iunie, pe plaja „Laguna” din Mangalia. 

Mai mult, în cugetliber.ro, Miercuri, 20 mai 2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply