Zero adopții, la târgul Primăriei Mangalia (VIDEO)

1
653

caini-mangalia

În mod cu totul neaşteptat, niciun locuitor al Mangaliei nu a venit să ia, acasă, un prieten patruped. O singură persoană a venit să vadă câinii din Biobază, dar aceasta spune că deja a adoptat două animale fără stăpân.

Ion Dobre, reprezentantul Asociaţiei “Save Our Strays“ Austria, prezent la Biobază pentru a monitoriza eventualele adopţii, considera evenimentul a fi de bun augur, insă taxa de 60 de lei instituită de firma ce se ocupă de Biobaza Mangalia ar fi una prohibitivă.

La rândul său, directorul Serviciul Public de Asistență Socială Mangalia, Claudiu Stamate, spune că mediatizarea evenimentului s-a făcut pe toate canelele media, scrise şi online, dar locuitorilor urbei nu prea pare să le pese, decât la nivel declarativ, de maidanezii prinşi şi adăpostiţi în Biobază.

Serviciul Public de Asistență Socială Mangalia coleaborează cu o serie de asociaţii şi organizaţii de la nivel local şi naţional. În urma acestor colaborări, săptămâna trecută, o asociaţie din ţară a adoptat, de la Mangalia, numai puţin de 250 de căţei. În schimb, locuitorii Mangaliei au reuşit să ia acasă, de la începutul acestui an, ceva mai puţin de… 20 de câini.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Tvlitoral.ro, 18.05.2015

Redactor: Mihaela Marin-Dubei.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Care publicitate pe media ? In afara de acest site, nu am gasit nicaieri informatii despre adoptii la Mangalia in acea zi … Vrajeala la drumul mare cu mediatiazarea. Sa se puna panouri publicitare in oras…si cand e cate un eveniment, sa se puna acolo afise, ca la alegerile parlamentare si locale, ca erau pe toate drumurile si intersectiile informatii despre cei care vroiau sa fie alesi…dar cand e sa aflam ceva ce se intampla in oras, habar nu avem sau aflam de la stiri, dupa ce a fost evenimentul. Plus ca nu toti au net, stiu sa foloseasca sau nu au timp sa caute pe net diferite info de-ale orasului. Asa, cand te duci la munca, plimbare sau cumparaturi…, citesti pe acele panouri cu anunturi si stii ce se intampla.

Leave a Reply