Va fi „nebunie” mare de 1 Mai, pe litoral!

0
891

1mai-mamaia

De mâine, încep să sosească primii turiști care vor petrece minivacanța de 1 Mai la malul mării, iar majoritatea pregătirilor intră în linie dreaptă. În ceea ce privește distracția, Mamaia ocupă din nou poziția fruntașă, urmată de Vama Veche. Petrecerile în cluburi, festivalurile cu DJ, evenimentele cu mașini și concertele pe plajă alcătuiesc grosul evenimentelor distractive.

PARADA LITORALULUI Asociația Litoral – Delta Dunării organizează și în acest an, de 1 Mai, Parada Litoralului, la care vor participa mașinile de la Offroad Club Constanța, autobuzul supraetajat, mașini de raliu, mașini de epocă, mașini tunate și motociclete. La parada din acest an și-a anunțat prezența și jucătorul constănțean de tenis Horia Tecău.

(…) 1 MAI TUNING FEST Pasionații de mașini tunate sunt așteptați să participe la 1 Mai Tuning Fest, eveniment ce va avea loc în perioada 1 – 3 mai, în Portul Turistic Mangalia. Anul acesta, în cadrul evenimentului se vor desfășura concursuri de Car Audio, Tuning Auto & Moto, Drift și vor avea loc și demonstrații cu piloți profesioniști.

CONCERTE PE PLAJĂ ÎN VAMĂ Serile de 1 și 2 mai se anunță incendiare la Vama Veche. Pe plaja din stațiune va avea loc festivalul „Fish Eye”, cu intrare liberă și un line-up artistic foarte consistent și interesant. Pe 1 mai vor urca pe scenă DJ K-Lu, We Singing Colours, Toulouse Lautrec, Les Elephantes Bizarres și ROA. În cea de-a doua seară, pe 2 mai, vor urca pe scenă Alternosfera, Robin & The Backstabbers, Golan, Ok Corral și Byron.

Citiți articolul integral în telegrafonline.ro, Marți, 28.04.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply