Pregătiri în linie dreaptă. Reperele distracției de 1 Mai pe litoral

0
635

farmec.ro
carturesti.ro%20

reperele distractiei pe litoral Horia Tecău

Președintele ALDD, Corina Martin: ”La Parada Litoralului va fi prezent și Horia Tecău, ambasadorul turismului românesc”.

Pregătirile pentru debutul sezonului estival au intrat în linie dreaptă. Cu mai puțin de două săptămâni înainte de 1 Mai, reprezentanții Asociației Litoral – Delta Dunării (ALDD) pun la punct lista evenimentelor care vor fi pregătite pentru turiștii care vor alege litoralul românesc.

Dacă estimările de zilele trecute anunțau că 30.000 de turiști vor ajunge pe litoral, reprezentanții patronatelor din industrie sunt și mai optimiști acum și apreciază că peste 35.000 de români și străini se vor distra pe litoral în perioada 1 – 3 mai.

Hotelierii spun că unele unități de cazare din Mamaia sunt ocupate deja 100%, dar turiștii nu vor lipsi nici din Vama Veche, Costinești, Eforie Nord și Neptun. Ca în fiecare an, sezonul estival va debuta cu binecunoscuta paradă organizată de ALDD, la care vor participa mașinile de epocă de la Clubul Retromobil, motocicliștii de la Sea Wolves, mașinile de la Offroad Club Constanța, dar și autobuzul prietenilor de pe Facebook al ALDD.

Mai mult, în telegrafonline.ro, 18.04.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply