Ofertă în premieră pe litoralul românesc, de 1 Mai. Cât costă o croazieră pe iaht: locurile sunt limitate

0
726

De 1 Mai, vă propunem să simțiți gustul libertății absolute, nu pe plajă, ci în largul Mării Negre, într-o croazieră pe iaht.

ofertă în premieră pe litoralul românesc

Este un concept inedit, lansat anul acesta pe litoralul romanesc care le ofera turistilor o alta modalitate de distractie: ziua vor naviga in larg, iar noptile vor dansa pe ponton. Trebuie sa stiti insa ca locurile sunt limitate iar pentru un astfel de sejur va trebuie neaparat rezervare.

La 23 de ani, Andreea stie foarte bine care este reteta unui 1 Mai de vis. Pe langa detaliile clasice -soare, mare si distractie, pentru anul acesta i-a venit ideea sa adauge savoare vacantei cu o petrecere pe iaht.

A conceput un pachet pentru o zi care cuprinde o croaziera pe de trei ore, de la Limanu la Vama Veche, iar seara se va incheie cu o petrecere marinareasca, pe ponton. Pretul este de 250 de lei de persoana, include plimbarea, bufetul suedez si doua cocktailuri cu rom.

Va puteti caza in statiuni sau chiar la hotelul din Marina Limanu, unde o camera costa 240 de lei pe noapte.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sebastian este din Bucuresti si a dat o fuga pana la mare pentru o repetitie generala: “Cu schi-jetul mai iesim, cu barcile cu motor mai iesim, dar cu velierul este alta senzatie. Te folosesti de vant, de forta naturii, este accesibil. As da nisipul pe mare cu cea mai mare placere. Sper sa ne si bronzam. Party-ul o sa inceapa de pe barcă… O să o tinem intr-un party continuu”.

Daca vreti ca vacanta de 1 Mai din acest an sa devina de neuitat, luati-va prietenii si inchiriati un iaht cu panze. Fie ca alegeti o croaziera de cateva ore sau de cateva zile, tarifele sunt accesibile iar conditiile sunt asemanatoare cu cele ale unui hotel de 3 sau 4 stele. De altfel, vremea i-a facut pe multi proprietari de ambarcatiuni sa-si scoata “comorile” pe mare mai ales ca au acum si porturi moderne pentru vase de agrement in Tomis, Constanta, Limanu si Eforie.

Mai mult, aici: 

http://stirileprotv.ro/article/stiri/travel/oferta-in-premiera-pe-litoralul-romanesc-de-1-mai-cat-costa-sejurul-care-iti-transforma-minivacanta-intr-una-de-vis.html


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply