Societatea civilă a Mangaliei: doar trei persoane au venit, astăzi, să dezbată Regulamentul de gospodărire a oraşului!

1
747

primaria-mangalia

Cum era de aşteptat, implicarea societăţii civile în dezbaterea Regulamentului de gospodărire a Mangaliei s-a soldat cu un eşec total. Exact trei persoane au participat, din partea cetăţenilor urbei, la discuţiile purtate pe marginea adoptării normelor de bună convieţuire şi gospodărire din municipiu.

Nemulţumirile acestora au vizat, strict, renunţarea la gardul viu din mai multe cartiere, aspectul dezagreabil al stâlpilor de iluminat, dar şi cel al rufelor puse la uscat în faţa blocurilor, care, din cauza lipsei peretelui de verdeaţă se pot vedea în toată „splendoarea“ lor.

Nu în ultimul rând, lipsa aproape totală a coşurilor de gunoi de pe arterele Mangaliei a constituit o altă nemulţumire a celor trei persoane venite să discute noul regulament cu şeful Poliţiei Locale, Mihai Angelescu.

Citiți mai mult în editiadesud.ro, 16.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Pai de ce i-am ales la Primarie? sa venim de la serviciile noastre sa le facem treaba??? Ei nu stiu ce probleme are orasul ??? Sa puna mana sa-si faca treaba asa cum trebuie. Lumea din oras stie ca degeaba isi spun pasul, ca tot ce stiu ei (cei care ne conduc) fac.
    Exemplu concret de treaba facuta de mantuiala de primarie: controalele celor de la asistenta sociala, cat de corecte sunt? sunt multi care au declarat in mod eronat in acele declaratii, au adus ce acte au vrut ei ca sa ia ajutor de la primarie si asistenta sociala s-a multumit cu ce? doar o simpla trecere pe la usa, a vazut ca nu sunt acasa si a completat din pix ca ce au declarat e ok ? si altii care pt cativa lei depasiti nu au primit nimic??? ce sa mai zic, asta e ROmania si ne miram de ce nu e implicare?
    Cei care sunt platiti din banii nostri sa-si faca treaba corespunzator si atunci o sa fie si implicare din partea societatii, pana atunci ….

Leave a Reply