Lista ruşinii! Parlamentarii constănţeni care vor să-şi facă pensii de lux

0
702

listarusinii-parlamentarii

PSD doreşte reintroducerea pensiilor speciale pentru parlamentari, pensii al căror cuantum va fi între 1.500 şi 4.400 de lei şi care vor fi cumulate cu pensiile normale.

Iniţiativa legislativă formulată de PSD se bazează pe faptul că indemnizaţiile şi pensiile parlamentarilor români sunt cele mai mici din Uniunea Europeană, însă cei care vor să-şi asigure un trai liniştit la bătrâneţe „uită” că la nivelul Uniunii Europene media alocaţiei de stat pentru copii este de 210 euro, în vreme ce în România alocaţia unui copil este de doar nouă euro, cifră care plasează ţara noastră în coada listei la nivel mondial.

Dacă tema pensiilor parlamentarilor este necesară şi impune o rezolvare, atunci cel puţin la fel de necesară, dar mai urgentă este mărirea alocaţiei pentru copii. În acest sens, există chiar un proiect legislativ în care liberalii solicită majorarea alocaţiei de stat pentru toţi copiii la 200 de lei. Cu toate acestea, există parlamentari care sunt mult prea puţin interesaţi de grija copiilor din România, dar se grăbesc să rezolve situaţia pensiilor considerate de mulţi români drept „pensii nesimţite”.

Revenind la legea care ar urma să le asigure, în plus, o pensie specială de peste 4.000 de lei, proiectul a fost semnat de 256 de parlamentari.

Pe lista celor care au semnat în favoarea acestui proiect se află şi 10 parlamentari din Constanţa, respectiv: Nicolae Moga, Radu Babuş, Cristina Dumitrache, Mircea Titus Dobre, Manuela Mitrea, Mădălin Voicu, Amet Varol, Andrei Răzvan Condurăţeanu, Marian Vasiliev şi Mircea Banias.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ce prevede cel mai controversat proiect al ultimelor zile…

Citiți continuarea în cugetliber.ro, Vineri, 17 aprilie 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply