Trenuri suplimentare spre litoral, de 1 Mai!

0
738

trenuri_suplimentare

CFR Călători suplimentează, între 29 aprilie și 4 mai, capacitatea de transport cu 16 trenuri InterRegio și Regio, cele mai multe dintre acestea având trasee spre și dinspre litoral, a informat, ieri, compania de transport, într-un comunicat.

Potrivit comunicatului, trenurile InterRegio care circulă între București Nord și Constanța fără opriri intermediare ajung la destinație în două ore. Lista cu trenurile suplimentare poate fi consultată în ediția online a cotidianului ”Telegraf” (www.telegrafonline.ro).

Pe de altă parte, reprezentanțiii CFR Călători precizează că în unele zile libere din perioada cuprinsă între 1 și 4 mai, când traficul de călători este extrem de redus, unele trenuri InterRegio și Regio nu vor circula.

”Rugăm toți pasagerii să țină cont de acest aspect când își planifică deplasările cu trenul și să consulte pagina de internet a companiei sau să telefoneze la biroul de informații. În 1 mai 2015, agențiile de voiaj CFR vor fi închise”, precizează reprezentanții companiei în comunicat.

Trenuri suplimentare, aici: www.telegrafonline.ro.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Joi, 16.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply