CRAZY SALSA FEST, în perioada 30 aprilie – 3 mai, la Neptun și Mangalia!

1
906

farmec.ro
carturesti.ro%20

crazy-salsa-fest-neptun-2015

Anul acesta, în  perioada 30 aprilie – 3 mai, startul distracţiilor estivale îl va da staţiunea Neptun din municipiul Mangalia, care va găzdui cea de-a șasea ediție a Festivalului Internațional CRAZY SALSA FEST.

Deschiderea oficială a sezonului va fi punctată de Caravana “Crazy Salsa Fest“ si  “1 Mai Tunning Fest”, cu aproximativ 80 de maşini tunate și 2 tiruri în care vor dansa iubitorii de muzică latino, motoare, toate acestea vor defila din stațiunea Neptun până în Portul Turistic Mangalia.

Aici va avea loc un Megaspectacol în aer liber, cu dans şi muzică, pe scena plutitoare din Portul Turistic, susţinut de performeri din străinătate şi din ţară, de trupe de copii de la scolile de dans din toata tara, care vor încânta cu momente coregrafice spectaculoase.

Cele trei zile de festival vor fi asezonate cu un cumul de evenimente care să-i mulţumească şi pe cei mai buni cunoscători ai întâlnirilor de profil, să asigure buna dispoziţie celor mai puţin integraţi în fenomenul salsa, dar atraşi de ritmurile latino, de culoare şi spectacol, prezentate de cei mai cunoscuti MC cum ar fi Wilmark, Briggite Christine Preda, Justinian Radu.

Printre artistii  internationali invitati se numara: Amneris – USA, Bersy Cortez –Malaga, Spania, Domenico Cinisi – Italia, Ivana & Roberto – Italia, Tedy & Mitko – Bulgaria, Denitsa Skuleva – Bulgaria, Lunaticas – Grecia  dar si cele mai renumite și premiate școli de dans din România.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ciprian Broască, membru al Consiliului Internaţional al Dansului –UNESCO şi preşedintele CS Noua Generaţie, vă asigură că arta dansului va fi sărbătorită  așa cum se cuvine, printr-un spectacol remarcabil .

Scopul Crazy Salsa Fest este de a atrage un numar cât mai mare de turiști care se vor bucura de  cursuri de dans, de muzică, de show, de Crazy Salsa Fest.

Partenerii media ai evenimentului: Radio 21, MangaliaNews.ro.

Parteneri ai evenimentului: Primăria Mangalia, Casa de Cultură Mangalia.


MangaliaNews.ro, Joi, 16 aprilie 2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


1 COMENTARIU

  1. Ciprian, BRAVO pentru cerbicia cu care mergi inainte, intru desavarsirea acestui Festival. Crede-ne, ca noi, cei care iti suntem aproape, stim de toate eforturile pe care le depui si, in limia posibilitatilor noastre, te vom sustine si te vom ajuta neconditionat!
    Iar meritul de necontestat pe care nu ti-l poate uzurpa nimeni, indiferent de scaunul pe care-l ocupa, este acela de a fi organizatorul acestui regal cultural. Mergi inainte, iubite prieten si tot timpul sa stii ca nu vei fi singur! Felicitari! Asa sa fie! Costin Podgoreanu, Presedintele Asociatiei “Callatis”.

Leave a Reply