Asociația Litoral-Delta Dunării și-a ales noua conducere – Corina Martin, președinte la al cincilea mandat

1
978

farmec.ro
carturesti.ro%20

Asociația Litoral – Delta Dunării și-a ales, miercuri, noua conducere pentru perioada 2015 – 2017, în cadrul Adunării Generale de Alegeri.

corina-martin-presedinte-la-al-cincilea-mandat

Astfel, președinția Asociației Litoral – Delta Dunării este deținută de Patronatul ANAT, reprezentat de Corina Martin, care a fost aleasă pentru al cincilea mandat consecutiv în funcția de președinte al ALDD.

Tot astăzi au fost aleși si cei patru vicepreședinți ai Asociației, respectiv Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța,  Asociația Patronală Mamaia, Asociația Patronatului în Turismul din Delta Dunării și Consiliul Județean Tulcea.

Asociația Litoral-Delta Dunării este cel mai puternic parterneriat public-privat din turismul românesc, fiind înființată în anul 2007.

ALDD are printre membri: ANAT, consiliile județene Tulcea și Constanța, primăriile Constanța, Tulcea, Năvodari, Eforie, Costinești și Cernavodă, patronatele hoteliere de pe litoral și din Delta Dunării, Camera de Comerț Constanța, Danubius TUI România, aeroportul Mihail Kogălniceanu și Administrația Portului Constanța, având ca obiectiv principal dezvoltarea și promovarea Dobrogei turistice ca destinație turistică prioritară a României.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți articolul integral pe reporterntv.ro, 15.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


1 COMENTARIU

  1. Doamna Martin, ati auzit ca Mazare e la bulau? Si nici lu’ Porcu nu-i e grozav de bine!
    Sa nu mai vorbim de Strut, sau de tipa care-i tinea contabilitatea bufonului ,,Momo”!
    Cum dracu nu va e frica sa mergeti pe mijlocul strazii?! Gasca s-a spart si sunteti cu totii pe tobogan!

Leave a Reply