Ce joburi pun la bătaie angajatorii constănțeni?

0
822

farmec.ro
carturesti.ro%20

Joburi

Dacă sunteți în căutarea unui job, puteţi apela la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Constanţa. Pe site-ul instituției (http://www.constanta.anofm.ro/) sunt disponibile în această perioadă 258 de locuri de muncă, de la 88 de agenți economici.

Se caută consilieri juridici, inspectori exploatare poștală, șefi de sală restaurant, barmani, bucătari, manevranți vagoane, proiectanți ingineri în construcții, instalatori apă-canal, ingineri în instalații pentru construcții, agenți de securitate, spălătorese lenjerie, subingineri îmbunătățiri funciare, farmaciști, directori vânzări, mecanici utilaje, secretare, brancardieri, psihologi, registratori medicali, instructori de fitness, maseuri, vânzători, specialiști marketing, electricieni nave, ingineri nave, ingineri automatiști, asistenți medicali generaliști, lucrători comerciali și pizzari.

Spre exemplu, o societate vrea să angajeze doi electricieni nave, care vor avea contract pe perioadă nedeterminată și vor lucra cu normă întreagă. De asemenea, o altă companie caută patru sudori, care vor fi angajați tot pe perioadă nedeterminată și vor lucra cu normă întreagă.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru oferta completă de joburi, persoanele interesate se pot adresa AJOFM Constanţa, din strada Lacului nr. 14.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply