Iorguş nu mai vrea la Primăria Mangalia

1
690

farmec.ro
carturesti.ro%20

zanfir-iorgus

Zanfir Iorguş a piedut la… mustaţă alegerile pentru un nou mandat de primar al municipiului Mangalia şi, chiar dacă a contestat rezultatul, instanţa nu i-a acceptat documentele pe care le-a prezentat ca dovezi de fraudare a scrutinului. Acum, el nici nu vrea să mai audă de primărie şi, chiar dacă partidul îi va cere candidatura, nu va reveni asupra deciziei. Cel puţin asta susţine la acest moment.

Fost primar al municipiului Mangalia, dar şi fost deputat, Zanfir Iorguş este un om cu o notorietate ce nu poate fi contestată în sudul litoralului românesc. A fost primar al municipiului şi a pierdut alegerile în anul 2008, în faţa candidatului social-democrat Mihai Claudiu Tusac, însă nu a acceptat linia a doua a politicii şi a reuşit să ajungă în Parlament, obţinând un mandat de deputat din partea P.D.L. Mişcările politice de anul trecut l-au adus pe Zanfir Iorguş, din nou, în echipa P.S.D. Mangalia, pentru care trebuie să obţină scoruri foarte bune la competiţiile electorale.

Acum, Iorguş pare mai sigur ca niciodată să nu se mai implice din postura de candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Mangalia, deşi sunt mulţi cei care nu ar fi văzut pe altcineva mai potrivit pentru o astfel de postură. „Echipa de la Mangalia nu a început pregătiri pentru precampanie, desfăşurăm doar acţiuni ale acestui moment. Este puţin cam devreme pentru calcule de acest fel şi vă anunţ că nici nu vom începe prea curând. Nu ne-am gândit încă la o abordare, la cum va fi prezentată strategia. Personal, nu mă mai interesează să candidez, deci nu voi intra în această competiţie electorală locală de anul viitor, dar asta nu înseamnă că partidul nu va face campanie“, ne-a declarat Zanfir Iorguş.

În situaţia în care liderii partidului i-ar cere candidatura, considerând că Iorguş, în calitate de candidat, este cel mai potrivit pentru Mangalia, fostul edil pare la fel de tranşant: „Dacă partidul cere, poate să ceară“.

Citiți continuarea în observator.ro, 27.03.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply