Mangalia reciclează

0
785

farmec.ro
carturesti.ro%20

reciclare-mangalia1

Primăria Municipiului Mangalia, împreună cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, organizează o acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice vechi sau defecte. Colectarea aparaturii electrice uzate, se va face în zona Platoului Casei de Cultură, din centrul municipiului, în zilele de vineri, 27 martie şi sâmbătă, 28 martie, între orele 9:00 şi 18:00.

Fiecare deponent va primi cupoane valorice pentru aparatele electrice mari, întregi (combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe şi vase, uscător de haine, aparate de aer condiţionat).

Pentru orice alt aparat electric predat (de exemplu: fier de călcat, aspirator, monitor, calculator, cafetieră, mixer, televizor, radio, scule electrice etc.), fiecare deponent va participa la o tombolă cu premii.

Tombola va avea loc sâmbătă, 28 martie, ora 18, la sediul Poliţiei Locale Mangalia, str.Delfinului, nr.1. Se pot depune orice fel de aparate electrice care se baga în priză sau funcţionează cu baterii. Pentru agenţii economici, la preluarea gratuită de la sediu se vor întocmi procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice şi electronice vechi sau defecte.

Orice alte  informaţii şi programări privind preluarea gratuită de la domiciliu, se pot obţine apelând numerele de telefon: 0800.444.800 (luni-duminică, între orele 9:00-17:00) sau 0751.302.127 (luni-duminică, între orele 8:00-18:00).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec este o organizaţie non-profit ce are ca unic scop gestionarea deşeurilor de echipamente electrice sau electronice, în acord cu legislaţia europeană şi naţională de mediu în vigoare. 

reciclare-mangalia2

26  martie 2015. Transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply