Luptătorii constănţeni fac primul pas către CN de cadeţi

0
742

farmec.ro
carturesti.ro%20

luptatorii

În acest week-end, la Complexul Sportiv „Tomis” din strada Flămânda, se va desfăşura Turneul Naţional individual de verificare, pentru cadeţi, la lupte greco-romane. Concomitent, la Târgu Jiu, va avea loc turneul pentru lupte libere. 

Ambele turnee reprezintă criteriul de calificare la turneul final, care va avea loc în luna mai, la Constanţa. Competiţia va începe sâmbătă, de la ora 9.00 până la ora 13.00, după care de la ora 16.00, la ora 19.00, iar duminică, între orele 9.00-12.00.

…De la cluburile locale, la greco-romane, vor concura sportivii de la LPS, CS Farul şi CSS Medgidia, în timp ce, la libere, vor merge luptătorii de la LPS şi CSS Mangalia.

Printre sportivii care au şanse la medalie la turneul final de greco-romane, se numără Florin Gheorghe, Vlăduţ Popa, Iulian Popa, Andrei Maria (toţi de la LPS) şi Răzvan Arnăut şi Florin Tiţa, pregătiţi de Grigore Gheorghe, de la CS Farul.

La libere, delegaţia Constanţei va fi formată din Cristina Pintilie, Maria Raicea şi Elena Sandu (toate trei de la LPS), George Pârvu, Costin Cucoran, Andrei Balaban, Ştefan Teodorescu, Cătălin Pârvu, Andreea Ana şi Ana Maria Bunduc, toţi de la CSS Mangalia, pregătiţi de Marian Oancea. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în cugetliber.ro, 05.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply