VIDEO Părinţii trebuie să opteze pentru ora de religie până vineri. Ecaterina Andronescu vrea să împingă decizia până în septembrie

0
807

farmec.ro
carturesti.ro%20

scoala-religie-luiza-puiuPărinţii mai au trei zile la dispoziţie pentru a depune cerere pentru participarea copiilor lor la ora de religie. Însă, până acum nu se ştie clar de când vor fi valabile aceste cereri pentru participarea elevilor la ora de religie. Ministrul Educaţiei a declarat pentru gândul că aşteaptă să vadă ce spune Parlamentul privind ora de religie ca să dea o metodologie privind organizarea orei de religie.

„Aştept să văd în ce formă legislativă va pune Parlamentul decizia Curţii Constituţionale, Parlamentul care este deasupra ministerului în privinţa legislaţiei. Până acum, din punct de vedere legislativ, nu am făcut decât să interogăm sistemul privind posibilitatea participării la ora de religie”, a spus ministrul.

Centralizarea realizată de Ministerul Educaţiei arată că până acum 1,26 milioane de părinţi au optat pentru participarea copiilor lor la ora de religie.

Pe de altă parte, fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, susţine într-o intervenţie pentru Gândul că toate modificările aduse legii Educaţiei nu se pot aplica decât începând cu anul şcolar viitor, aşa cum prevede legea educaţiei.

Mai mult, în gandul.info, Miercuri, 04.03.2015.

Foto: mediafax.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply