Spaima taximetriştilor se lansează: Uber intră oficial în România de astăzi!

0
1108

uber-romania

Uber lansează astăzi în România uberX, primul său program de ridesharing la nivel local. Odată cu introducerea uberX, Bucureştiul intră în rândul oraşelor din regiune care oferă servicii inteligente de transport. După succesul său în multe alte oraşe europene, Uber este încântat să inaugureze etapa pilot a platformei sale de ridesharing în Bucureşti, oferindu-le atât pasagerilor, cât şi şoferilor din oraş un nou mod de a călători.

Proiectul pilot uberX în România

Platforma inovatoare Uber conectează în timp real şoferii cu pasagerii, prin simpla atingere a unui buton. Indiferent dacă este folosit în interes de serviciu sau doar pentru a ieşi cu prietenii în oraş, uberX reprezintă o variantă accesibilă, sigură şi de încredere prin care oamenii se pot deplasa prin oraş. Folosind platforma, şoferii înregistraţi îşi vor putea valorifica mai bine maşinile, contribuind, în acelaşi timp, la îmbunătăţirea mobilităţii urbane din Bucureşti. Uber speră să pună bazele unei platforme eficiente de ridesharing în Bucureşti şi să îmbunătăţească eficienţa maşinilor din oraş, în condiţiile în care, în prezent, peste un milion de maşini sunt folosite doar câte o oră pe zi.

Cu o medie de ocupare a maşinii de doar 1,3 persoane, utilizând mai eficient maşinile prin ridesharing, acelaşi număr de drumuri zilnice ar putea fi realizat folosind doar 250.000 de autovehicule. Completând opţiunile existente de transport cu o variantă prietenoasă şi de încredere, mobilitatea urbană din Bucureşti poate fi îmbunătăţită, reducând problema ambuteiajelor şi impactul călătoriilor asupra mediului.

Citeste mai mult: adev.ro/nkbkn6

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply