VIDEO Consilierii PSD Mangalia acuză ilegalități în amenajarea Eco Parc Aventura

0
683

consilieriipsdmangaliaecoparculaventura

Proiectul Eco Parcul Aventura se află în staţiunea Neptun şi cuprinde o serie de elemente de escaladare – tiroliene, butuci suspendaţi, platforme, poduri, scări, toate interconectate între copaci. Clădirea administrativă, format din parter, etaj şi mansardă, va fi ridicată în aceeaşi zonă şi va avea 448 metri pătraţi, în timp ce, cele două foişoare, câte 75 metri pătraţi fiecare. Potrivit consilierilor PSD, societatea şi-ar fi montat utilajele – tiroliene şi alte elemente de divertisment – fără a avea autorizaţia de construcţie.

Secretarul primăriei afirmă că aleşii locali au aprobat proiectul de amenajare a Eco Parcului în urmă cu un an, iar contractul cu societatea constructoare este în vigoare, întrucât raportul tehnic şi proiectul au fost realizate în termenul legal de 60 de zile, dar Consiliul Local le-a respins.

Nici edilul Mangaliei, Cristian Radu, nu consideră că s-ar fi făcut vreo ilegalitate în privinţa Parcului Eco Aventura, acesta declarând că au fost urmaţi toţi paşii legali, instituţiile statului verificând toate etapele construcţiei de la Neptun.

Totodată, Cristian Radu mai spune că nu a fost tăiat niciun copac din Comorova pentru acest proiect. Proiectul a fost aprobat fără votul consilierilor PSD.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mihaela Marin-Dubei, tvlitoral.ro, 29.01.2015


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply