PARCARE PENTRU DRIFTURI? Întrebări pe adresa autorităților locale din Mangalia VIDEO

0
850

farmec.ro
carturesti.ro%20

drifturi-parcare-mangalia

Buna ziua,

Ma numesc A.D. si am o semnalare referitoare la ce se intampla aproape zilnic in parcarea de langa Politia de frontiera si bl.A4 (zona folosita si de scoala de soferi).

Zilnic, in aceasta parcare vin diversi indivizi cu masini si asculta muzica la volum mare, se fac derapaje, se merge cu viteza in parcare si pe soseaua paralela cu parcarea. Din pacate, aceasta situatie se intampla pe tot parcursul zilei, dar in special seara. Atasat, gasiti cateva filmulete facute intamplator.

Nu am timp sa merg in audienta la primar, dar o voi face intr-o zi, dupa ce voi face o reclamatie la care sa atasez si semnaturi ale locatarilor.

Poate aveti ocazia sa discutati cu reprezentati ai primariei, sau ai politiei locale despre aceasta situatie.

Am transmis in scris catre Politia locala, dar nu am primit nici un raspuns, iar e-mailul lor, observ ca este blocat si nu functioneaza. Am trimis si pe e-mail-ul primarului, dar cred ca e de forma si nefunctional.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Aceasta parcare nu mai este folosita pt ca nimeni nu are curaj sa lase masina acolo. Eu am facut greseala intr-o seara si am lasat masina acolo si era sa fie lovita, din cauza derepajelor care se fac de acei indivizi.

Au fost sesizari pt distrurbarea linistii dar nimeni nu ia atitudine, nimeni nu aude zgomotul de motoare, scartaitul de roti, muzica data la maxim. Probabil ca daca aveam niste palmieri in zona, politia locala era prezenta.

Aveti in atasament cateva filmulete facute intamplator pentru ca deocamdata nu locuiesc acolo. Probabil va fi dificil sa pot locui, in aceste conditii.

O alta problema in aceasta zona este ce se intampla in perioada ploilor, pt ca aleea de acces la bloc se umple cu apa si nu mai avem pe unde sa iesim din bloc. Dar, aceasta este alta problema, pe care inca nu stiu cui sa o adresez. In acest bloc, majoritatea sunt pensionari, poate administratia ar trebui sa ia atitudine.

Va multumesc!

O zi buna.

Iata filmuletele:

https://www.dropbox.com/s/q0gt1wuo85foqrb/MOV_0543.mp4?dl=0

https://www.dropbox.com/s/r85yy2p2mde7zar/MOV_0570.mp4?dl=0

https://www.dropbox.com/s/uleyks4qca8rvvx/MOV_0631.mp4?dl=0

https://www.dropbox.com/s/mz9iac64ikprcop/MOV_0632.mp4?dl=0

https://www.dropbox.com/s/dllyzvoxob4bqx9/MOV_0636.mp4?dl=0

Mangalianews.ro, Miercuri, 28 ian.2015.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply