CUM POȚI DEVENI… SPION. SELECȚIE PENTRU SRI

0
1130

spion_sri

SRI face în această perioadă recrutări, iar tinerii dornici de o carieră în spionaj sunt aşteptaţi să se prezinte la selecţie.

“Serviciul Român de Informaţii îţi oferă mai mult decât un loc de muncă. Dacă eşti dinamic şi responsabil, dacă îţi place să te perfecţionezi şi să înveţi permanent lucruri noi, în SRI ai perspectiva de a-ţi construi o carieră. Serviciul îţi cere tot ce ai mai bun şi îţi oferă posibilitatea de a lucra cu cei mai buni. Investeşte în tine încredere, timp şi resurse pentru a deveni şi a rămâne un profesionist într-o echipă de elită. Te sprijină să obţii performanţe şi te încurajează să-ţi dezvolţi cunoştinţele, capacităţile şi aptitudinile, atât în specialitatea în care îţi desfăşori activitatea, cât şi în domenii complementare”. Este o parte din prezentarea făcută de SRI.

Tinerii interesaţi de o carieră în spionaj sunt așteptați să își verifice aptitudinile online, pe site-ul instituției, la secţiunea Cariere. Dacă vor să meargă mai departe, trebuie să ştie că Serviciul Român de Informații selecționează, în această perioadă, candidați pentru viitoarele programe de învățământ superior ale Academiei Naționale de Informații “Mihai Viteazul” și ale Academiei Tehnice Militare.

Înscrierile se fac până pe 28 februarie.

Surse: ziuaconstanta.ro, rtv.net.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

25.01.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply