TRAGEDIA SMURD DE PE SIUTGHIOL. Misterul dronei dispărute a fost elucidat

0
903

imagini-mamaia-cu-drona-de-la-claboo-media

Bogdan Dumitru, proprietarul dronei care, imediat după tragedia de la Siutghiol, luni după amiază, ar fi filmat de la 64 de metri înălţime resturile epavei şi silueta unui om care dădea din mâini, în apă, este constănţeanul care, marţi, s-a răstit la Raed Arafat, cerându-i demisia. Tânărul era revoltat că prietenii săi, membri ai echipajului elicopterului, nu au fost salvaţi, din cauza întârzierii cu care au intervenit autorităţile. Constănţeanul era supărat şi pentru faptul că, după accidentul aviatic şi după ce a filmat patru minute cu drona pe care o teleghida de pe mal, dispozitivul nu a mai răspuns la control şi a dispărut.

O armată de scafandri şi jandarmi s-a mobilizat, pe apă, cu sonare şi pe uscat, în căutarea dronei, crezând că recuperarea ei ar fi ajutat mult autorităţile în elucidarea cauzelor prăbuşirii elicopterului SMURD. Bogdan Dumitru a declarat pentru EVZ că imaginile fuseseră surprinse când încă era lumină.  “Este un aparat performant care a costat 7000 de lei” spune el.  

Drona fusese găsită, marţi şi predată poliţiei

Anchetatorii, deşi sunt reţinuţi în declaraţii, dau de înţeles că s-a creat o adevărată “isterie”, pe nimic. “Apar tot felul de speculaţii care îngreunează, de fapt, ancheta, suntem asaltaţi de presă cu tot felul de idei, trebuie să fim lăsaţi în pace pentru a ne vedea de investigaţii” a declarat unul dintre anchetatori.

Potrivit acestuia, povestea dronei a fost elucidată la scurt timp de la anunţarea dispariţiei ei. Marţi, pe zi, un trecător a găsit dispozitivul lângă un hotel din Mamaia şi l-a predat poliţiei din staţiune. Poliţiştii nu au făcut legătura cu tragedia, nici nu aveau cum.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Drona era căutată în timp ce anchetatorii analizau, deja, imaginile

Abia după ce ieri, în presă, au apărut ştirile de BREAKING NEWS, cu disparaţia dronei, de găsirea căreia depindea “obţinerea probelor”, poliţiştii din Mamaia au realizat ce au în mână şi au predat dispozitivul colegilor de la IPJ Constanţa.

Citiți continuarea în evz.ro, 20 dec.2014


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply