Noii miniștri ai Cabinetului Ponta au depus jurământul de învestitură

0
699

farmec.ro
carturesti.ro%20

Noii miniștri ai Cabinetului Ponta au depus jurământul de învestitură, miercuri, la Palatul Cotroceni, în fața președintelui Traian Băsescu.

noii_miniștri

Foto: (c) SIMION MECHNO/ AGERPRES FLUX

Au fost numiți în funcție: Grațiela Gavrilescu — ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mihai Tudose — ministrul Economiei, Comerțului și Turismului, Andrei Gerea — ministrul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, Sorin Grindeanu — ministrul pentru Societatea Informațională, Sorin Cîmpeanu — ministrul Educației și Cercetării Științifice, Ioan Vulpescu — ministrul Culturii, Angel Tîlvăr — ministrul delegat pentru Relațiile cu Românii de peste hotare și Liviu Pop — ministrul delegat pentru Dialog Social.

Au depus jurământul și trei demnitari din fostul Cabinet care și-au schimbat portofoliile. Este vorba de Liviu Dragnea și Daniel Constantin, care își pierd poziția de vicepremier, dar păstrează ministerele pe care le-au condus anterior (Dezvoltare și, respectiv, Agricultură). Al treilea este Darius Vâlcov — care va conduce Ministerul Finanțelor, după ce până în prezent a fost ministru delegat pentru Buget, domeniu unit cu Ministerul Finanțelor.

Mai mult, pe agerpres.ro, Miercuri, 17 dec.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply