La Mangalia, are loc lansarea primei reviste BD dedicată în exclusivitate poveştilor din istoria străveche a poporului român

0
787

farmec.ro
carturesti.ro%20

afis-revistaBD

“Legendele Dacilor” este o revistă pentru iubitorii BD dar şi pentru cei care vor să pătrunda în misterele înaintaşilor noştri, să cunoască magia locurilor pe unde a trecut Zalmoxis, peşterile unde s-a rugat Deceneu şi munţii în care au luptat regii Daciei.

În primul număr al revistei ne vom întâlni cu DURAS, personajul din povestea ilustrată de Gabriel Tora, text Daniel Roxin. A doua poveste a revistei este LEGENDA LUI ZALMOXIS, ilustrată de Mihai Ionuţ Grăjdeanu, text Mădălina Corina Diaconu.

Revista îi invită pe cititori şi la o serie de concursuri cu premii, anunţuri şi recomandări utile. Nu vor  lipsi nici surprizele, mici cadouri pe care copiii le vor primi odată cu achiziţionarea revistei.

Odată cu lansarea revistei, se va lansa şi site-ul http://www.micul-dac.ro,  locul de întâlnire al tuturor pasionaţilor de mitologia dacică …..de la mic, la mare!

Vă dorim o călătorie plăcută în lumea Legendelor Dacice!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

daniel_roxin

 Scriitorul DANIEL ROXIN, alături de artiştii Mihai Ionuţ Grăjdeanu şi Gabriel Tora, vă invită la două evenimente de lansare a revistei LEGENDELE DACILOR. Cu această ocazie, scriitorul va lansa şi cel mai proaspăt volum al său “ISTORIA GETO DACILOR”, un volum de poveşti, ilustrate, pentru copii. La Târgovişte va fi lansată şi cartea ilustrată pentru copii “BUREBISTA”, autor Vasile Lupaşc.

MANGALIA – Joi, 18 decembrie, ora 17:30, la Librăria Bookstore&Tea,

TÂRGOVIŞTE – Vineri, 19 DECEMBRIE, ORA 17:40 la ERIS LIBRĂRIE.

MangaliaNews.ro, Marți, 16 dec.2014.

Sursa: Fb.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply