Geoană, Vanghelie şi Şova au fost excluși din PSD

0
839
PSD: Un Comitet Executiv Național… fierbinte.

ponta

Președintele PSD, premierul Victor Ponta: ”Trebuie să fie colegi care să-și asume niște responsabilități”.

LA GUVERNARE

Social democrații s-au întâlnit în prima ședință importantă de după alegeri. Ei au convocat, ieri, Comitetul Executiv Național (CExN) pentru a analiza rezultatele scrutinului din 16 noiembrie, pentru a pune în balanță avantajele și dezavantajele rămânerii la guvernare, dar și pentru a găsi cele mai bune soluții pentru viitorul partidului și al Guvernului. Până la începerea ședinței, liderii PSD erau împărțiți, adică doi-trei social democrați cereau ieșirea de la guvernare, alții vorbeau de excluderi și remanieri pentru că ”trebuie să se taie acum răul din partid”, iar o parte propunea ca răfuielile interne să fie amânate până la congresul de anul viitor.

După ore bune de certuri și reproşuri, așa cum s-a auzit ”pe surse” pe parcursul întregii zile, am aflat de la premierul Victor Ponta că vocea celor care erau convinși că PSD trebuie să rămână la guvernare a fost însă mai puternică, căci majoritatea a votat ”pentru” rămânere în ciuda anunțului făcut de UDMR că are de gând să părăsească actuala coaliție.

Ponta a spus că se va continua guvernarea alături de UNPR, PC, PLR, grupul minorităților naționale și alte formațiuni care vor dori să se alăture. El a declarat că în formula nouă a USL se va prezenta în Parlament o formulă restructurată a Guvernului și bugetul pe 2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, AICI.

Vineri, 28 nov.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply